Mantı Indomie

Mantı Indomie

Mantı Indomie

HAZIRLANIŞI: Noodle’ımızı haşlayıp bir kapta süzüyoruz. Başka bir kapta yoğurt, sarımsak ve tuzu süzdüğümüz Indomie suyundan biraz ekleyerek sos haline getiriyoruz. Bir tavaya Zeytinyağı, paketten çıkan yağlar, ve soğanı koyuyoruz. Soğanlarımız pembeleştikten sonra kıymamızı ilave ediyoruz. Son olarak domates püresini de ekleyip ocaktan alıyoruz. Tereyağımızı tavada eritiyoruz, paketten çıkan acı baharatı ve naneyi de ekleyip biraz karıştırıp onu da ocaktan alıyoruz. Paketten çıkan son baharatımızı da Indomie’mize ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Indomie’lerimizi çatal yardımıyla borcama yuvarlayarak yerleştiriyoruz. Üzerine kıymalı karışımımız onun üzerine de yoğurtlu sosumuz ve en üste de tereyağımızı döküyoruz. İşte hazır. Afiyet olsun!

Malzemeler:

• 2 Adet Indomie Spesiyal Hazır Noodle

• 200 Gr Kıyma

• Yarım Soğan

• 1 Yemek Kaşığı Domates Püresi

• 5 Yemek Kaşığı Yoğurt

• 2 Diş Sarımsak

• 1 Yemek Kaşığı Tereyağı

• 1 Çay Kaşığı Nane

• 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı