Indomie Hasat Festival’i

Indomie Hasat Festival’i

Indomie Hasat Festival’i

Indomie Hasat Festival’i

Indomie Hasat Festivali’nde değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek Trakya buğdayından sofralarımıza uzanan lezzet yolculuğunu paylaştık. Indomie'nin üretim hattında Trakya bölgesinde yetişen buğdaylar kullanılarak yerli tarıma katkı sağlanıyor. Buğday hasadıyla başlayan programımız, Çerkezköy’deki fabrikamıza yaptığımız ziyaretle devam etti. Katılımcılar, üretim koşullarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Indomie Üretim Hattı ve Üretim Koşulları

Üretim hattımızda hammadde temininden market raflarına ulaşana kadar 150’den fazla test uygulanıyor. Fabrika Müdürümüz Onur Özkan,   “Buğday tarlalarından fabrikamıza uzanan yolculuk çiftçilerimizin emeğiyle başlıyor, biz bu emeği hijyen standartlarının en üst düzeyde uygulandığı üretim koşullarımızda ürüne dönüştürüyoruz” dedi.

Türkiye’nin İlk El Değmeden Çalışan Indomie Üretim Hattı

Çerkezköy fabrikamızda aylık 330 ton kapasiteyle üretim yaparak yıllık 1 milyar 232 milyon adet Indomie noodle sofralara ulaştırıyoruz. Türkiye’nin insan eli değmeden çalışan ilk noodle üretim hattına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz.

Yerli Üretime Katkı ve Sürdürülebilirlik

Indomie, yerli üretimi ve yerli çiftçileri destekleyen politikasıyla hem bölgesel ekonomiye hem de sürdürülebilir tarıma katkı sağlıyor. Aynı zamanda üretim süreçlerinde enerji ve su verimliliği ile geri dönüşüm uygulamalarıyla çevreyi koruyarak sağlıklı ve güvenli noodle üretimi gerçekleştiriyor.

Bugün dünya genelinde faaliyet gösteren 50 Indomie fabrikası arasında ilk 5’te yer almamız, yerli üretim ve sürdürülebilir üretim modelimizin gücünü ortaya koyuyor.


Daha Fazla Haber

Daha Fazla Haber